Mina mest underbara dagar på länge!!!

En hel helg utan plugg och ska jag vara helt ärlig så vet jag inte om jag har så mycket att göra dessa veckor som är kvar!:P Igår blev det lite julklappskoll i affärerna och på kvällen åkte vi till Anton i Ljunghusen. En väldigt trevlig kväll med mina underbara vänner! Denna söndag så åkte jag med mamma till malmö. Vi drog även med oss mormor och åkte till hallongården som har världens godaste hallonmuffinsar med vitchoklad i! Helt otroligt goda. Efter vi öppnat plånboken där, åkte vi vidare till Malmö stads julmarknad på Katrinetorp. En enorm julmarknad. Riktigt mycket folk hade hittat dit. Massa goda saker som man kunde gå runt och smaka på! 

Vid halv fem tiden så kom vi till IKEA, där fick jag också fixat en del julklappar! SKÖNT!! Har en del kvar att fixa, men det kommer att lösa sig! Känns som att jag är ute i väldigt god tid i år jämfört med alla andra år! 

Denna vecka som kommer ska jag äntligen gå handledarkurs så att jag snart får börja övningsköra! Har haft för mycket med skolan hela hösten, så jag har inte hunnit med det, men äntligen blir det av!:D

Hörs av någon annan dag!!! 
Ha en trevlig början på den kommande vecka som väntar med spänning!:) 



Snart är det jul här i vårt hus, julen den kommer......

TRÖTTHET!

Är ni också lika trötta som jag? Att man verkligen inte orkar hålla ögonen öppna, och om man skulle blunda till lite försiktet så stängs dem riktigt hårt, då får man verkligen använda all sin kraft för att kunna öppna dem igen. Man kan helt enkelt inte kontrollera när ögonen slår igen! Jag längtar så otroligt mycket tills att det är lov. Fick en chokladkalender, men alla barn räknar ner till julafton men jag räknar ner till den 19:e då vi äntligen får vårt välförtjänta jullov! GUD vad jag längtar, det e obeskrivligt. En termin av sex stycken möjliga är avklarad. Så mycket som vi redan har hunnit med, så förstår jag inte hur alla kunskaper ska få plats i min hjärna. Någongång måste det ju bli fullt, eller?

RSS 2.0