Vilken dag!

Skönt att träna efter ett idiotiskt franskprov. Nationella var det, 11 sidor och vi hade endast 60 minuter på oss. SJUKT! Det var ganska svårt dessutom. Träningen gick riktigt bra idag! Vi rodde 2 km, stod på ngn "inlinesmaskin" 3 km och så styrka i mage och rygg. Nu gör jag absolut ingenting, har bestämt mig för att inte plugga förrän på fredag så det känns bra. Imorgon blir det grillning med några kompisar. Efter skolan så ska vi handla till kvällen och fixa en massa!

Ha en skön kväll och en härlig Valborg om vi inte hörs innan!

En låååååååång måndag!

Skolan började klockan 8 och kom hem halv 6. Har suttit på skolan och gjort arbete som skall redovisas på onsdag. För övrigt har det inte hänt så mycket idag.
Plugget fortsätter här hemma!

Imorgon blir det träning på Oasen. Har bestämt mig för att i varje fall träna tisdagar och torsdagar som minst. Sen får vi se om det blir tid till mer!


Idag är det söndag!

Dags för lite studier. Senare idag hoppas jag på att få köra lite, men får se hur det blir. Solen tittar fram idag SÅÅÅ härligt!
Jag vill ha sommar nu, bara få ta varje dag som de kommer. Gud vád härligt. Men... mycket skall göras innan dess.
Så nu är det dags för mig att sätta igång!

Ha det skönt i värmen!

Vilken dag!:D

En helt vanlig dag i skolan. Efteråt gick jag och Hanna upp och tränade på Oasen. Det var rikitgt härligt. Väldigt längesen som jag tränade, men det gick faktiskt bra!:D Nu är jag igång igen! Ska försöka träna varannan dag och varannan dag gå ut och gå en lång runda. Ska få vältränad kropp inför sommaren! Det är mitt mål med träningen just nu!:D

Godnatt!

Övningkörningen gick riktigt bra idag!

Det var andra gången jag körde mammas bil och det kändes jättebra. Dragläget känns ganska bra, och jag klarade att backa runt hörnan när jag dessutom bara var 40 cm ifrån. Det var Bättre än tidigare eftersom jag var 3 meter ifrån tidigare. Fick även gjort några perfekta parkeringar. När vi kört runt lite i industriområdet fick jag köra hem. Det kändes jättebra!

Imorgon skall vi ha kemi i fyra timmar och 25 minuter. Både på morgonen ock eftermiddagen, däremellan har vi engelska i två timmar och 30 minuter.

Ha en skön dag imorgon!


Modellagentur eller inte...?

Dagen inleddes med lite matte. Efter några timmar gick jag med ut med sessan och sedan fikade vi när vi kom tillbaka. Kom hem för en liten stund sen efter att ha varit ute och övningkört med mamma. Jag parkerade och backade runt hörn m.m. Det gick faktiskt riktigt bra!:D Det var första gången jag övningkörde med henne.

Nu sitter jag och letar efter någon bra fotograf med lagom priser, vill jättegärna bli fotograferad efter sommaren och sedan skicka in bilder till någon modellagentur. Vet ni någon bra fotograf? Och tycker ni verkligen att jag skall testa och skicka in, exempelvis till Swedenmodels? Eller är jag bara knäpp som har fått för mig detta?:P hihi!:)

Ha det så bra!

Skola var det ja!


I tisdags fick vi reda på hela planeringen för resten av terminen. Allra sista veckan, vecka 24 på måndagen skall jag ha ett slutprov i kemi (boken är på 300 sidor), på fredagen vecka innan alltså vecka 23 skall jag ha ett prov på Antiken i svenska A alltså litteraturhistoria. Fick även veta idag att vi skall läsa en bok som har med Antiken och göra. I svenska har vi inte gjort så mycket under hela året och inte haft något prov, men det kommer nu.

Dessutom har vi tre prov och ett arbete vecka 18 och fyra prov vecka 19 resten av veckorna har vi minst ett prov snarare två prov per vecka.

Ha en skön kväll om jag inte hinner skriva mer!


                                                                                


Torsdag idag!

Tyvärr har jag haft fullt upp så jag har inte hunnit skriva så mycket. Skolan rullar på som vanligt. Mina känslor för skolan är som vanligt (ni har nog förstått från tidigare inlägg vad jag tycker om skolan!:P).

Idag blir det plugg av det mesta, mat och kanske fotboll ikväll, får helt enkelt ta varje timme som de kommer.

Själva dagen har varit som alla andra dagar. Skolan är ju inte så varierande direkt.

Hörs senare, dags att starta plugget om jag ska hinna med allt!:)

Påsklovets sista timmar...

Dagen har varit helt underbar. Vi har varit iväg på konstutställning. Har varit bland annat i Vellinge, Alnarp, Grönby, Isie och Smygehuk. I Alnarp hade vi picnic och i Smyge fikade vi. Riktigt mysigt har det varit. Helt oberoende av tider att passa, så underbart.

Nu har jag en konstig känsla i kroppen, mår riktigt illa över att skolan börjar imorgon igen. Jag vill absolut inte. Det är så hemskt så jag håller på att bli helt knäpp (knäppare än vad jag redan är och då är det allvarligt).

Tänk när man var liten och sa att man längtade tills att man fick börja skolan. Då visste man absolut inte hur det kom till att bli. Hade jag vetat det hade jag aldrig sagt dem orden då. Skolan är så hemsk så att det inte går att beskriva! 

Ha en skön kväll!


Söndag och påskdag!

Idag skulle jag vara duktig och stiga upp tidigt och börja plugga. Har skjutit upp plugget in i det sista. Men...


.... istället så sov jag till klockan tio, åt frukost i en och en halv timme, var ute och gick långrunda med mamma och Princess. När klockan var 15:00 så började jag plugga. Det är så tråkigt med plugg plugg och plugg. Framförallt efter detta lov när jag gjort precis vad jag har känt för och tagit varje dag som den kommit. Så skulle jag vilja ha det alltid. Men på tisdag börjar DET igen. Yippie! Gud vad jag längtar! (Ironi på hög nivå!).

Hoppas ni har haft en skön dag i vårvärmen!



Man måste se plugget från den ljusa sidan men det är så himla svårt! Jag har inte riktigt lyckats nå fram till solen strakaste strålar än. Det är fortfarande väldigt tungt och ta tag i arbetet!

Glad påsk till er alla!

Idag är det påskafton och det tror jag inte någon har missat!:)

Min dag har varit hur bra som helst. Sov relativt länge, åt god frukost, åkte in till stan och fick shoppat ett par ljusa jeans från Vila. När jag kom hem fikade vi hos min mormor och morfar.
Har även suttit ute i solen idag och läst en självbiografi av Daniel Tammet. En kille som kan rabbla 25 000 decimaler till PI direkt ur minnet (jag kan bara 42 decimaler):P, 10 språk flytande, lärde sig isländska på en vecka och har skapat ett eget språk mänti. Det är dock inte bara en fördel med allt detta. Han har Savantsyndrom som gör att han ser hela världen i siffror och blir lugn av dem. Han har även en form av autism som kallas Asbergerssyndrom som gör att han inte riktigt vet hur han skall föra sig socialt ute i samhället utan härmar sina syskon m.fl. Han måste ha koll på allt, till frukost äter han exakt 45 gram gröt. En annan förmåga han har det är att han ser varje ord som finns i en speciell färg. Det läskigaste med detta sista det är att jag ser det likadant. Exempel för mig är att Måndagar är mörkblå/violett, tisdagar ljusröda, onsdagar orange, torsdagar svarta/gråa, fredagar gula, lördagar klarröd, söndagar ljusblå. Varför vet jag inte, det bara är så!:)

PI med 42 decimaler: 3,141592 653589 793238 462643 383279 502884 197169. (dessa kan jag rabbla direkt ur huvudet, Såg siffrorna en gång och sedan satt dem!) Sådan är jag!:D

Ha en skön påskafton!

Nu är det fredagkväll!:)

Har varit en ganska lugn dag. Har som sagt städat och hjälpt till. Det var skönt att gå en promenad innan idag i det soliga vädret.

Imorgon åker jag kanske in till stan och köper några skor och kläder. Känner för att göra av med lite pengar!:P

Ikväll blir det god mat och talang 2009 får jag inte missa!:)

Ha en skön kväll!:)

Långfredag hela långa dagen!:D

Uppstigen är jag men det är nog inte mer än så!:)
ska börja städa nu. Först blir det mitt rum sedan ska jag hjälpa till med övriga huset.

Hoppas ni har fått en skön start denna fredag!:)

En rolig dag i Malmö!

Har varit med mamma i Malmö idag. Det blev än väldigt billig runda för jag köpte inte någonting. Vi var på Entré, där vi även fikade på Wayne´s. Det vi konstaterade var att det finns ingen riktig stil på kläder i år, utan allting är en blandning. Lite från 70-, 80- och 90-talet. Det finns bara lite av varje vilket leder till att det inte finns så mycket som är värt att köpa överhuvudtaget.

Därefter åkte vi till åhléns inne i centrum (också i Malmö) och gick bort på storgatan och en del andra affärer.

Nu har jag i varje fall kollat in de olika affärerna vad de har att erbjuda! Vilket var intressant!:)


Imorgon blir det att städa inför påsken. Mitt rum är i stort behov av en rejäl högtryckstvätt!:D


Ha en skön torsdagskväll!

En härlig dag!

Har inte gjort så mycket, utan mest tagit dagen som den kommit. Vi var i smyge i eftermiddags och sedan körde vi in till stan bara för att köpa glass för halva priset!:D Smarrigt!:D Det skall snart hamna i min mage!:)

För övrigt har jag inte gjort något särskilt!

Skriv gärna vad ni tycker om att jag har tänkt att skicka in bilder eller gå på öppen casting för modell. Är jag knäpp som kommit på detta eller tycker ni att man kan testa och se hur långt man kan komma bara för skoj skull?:D
Skriv och säg vad ni tycker!:D


Träning och mycket sol i sommar!

Jag måste bli fit igen! Jag är absolut inte överviktig nu, men jag vill ha en fast kropp och få muskler. Jag ska få solbränd hy också.
Detta är sommarens projekt!

Den nyansen jag hade i somras och så vältränad som jag var, det var toppen!:D
Då var jag ju i och för sig på läger i Italien. Men vem vet, det kanske blir en liten resa i sommar också!

En fråga, Vad tror ni om att skicka in bilder till en modellagentur, tror ni att jag hade haft någon minimal chans och få medverka i någon plåtning?

Självklart måste jag få genomfört mitt stora "träning och solningsprojekt" i sommar!!



Den här bilden bjuder jag på!:P Snygg min, verkligen!:D
Detta var i Italien som bilden blev tagen!

Nu är jag uppstigen!

Dagen har dragits igång. Skall bara ta det lugnt denna onsdag. Tyvärr måste jag städa mitt rum, det är hög tid för det.

Idag är det muligt men vi får hoppas på att det inte är så kallt. Det ser ut till att vara ganska vindstilla så det är ju positivt!:)

Nu får jag äta frukost och göra mig i ordning för denna dag!

En dag i stan!

Har varit iväg sen klockan 9 imorse. Har varit på lite olika ställen och har bland annat fixat ID-foto. Hela 185 kronor för fyra bilder! Värsta rånet. Allting gick på fem minuter så det var ju positivt men ändå!

Tog ytterligare ett varv i den stora stadens affärer men hittade inget roligt denna gången heller. Hoppas det blir bättre napp på torsdag när jag ska till Malmö eller Lund eller var vi nu kör. Men shopping skall det bli ivarjefall!:)

Ska åka in en runda till stan ikväll och bara gå en runda!

Ha en skön kväll!

Klippning avklarad!

Till sommaren blir det en förändring. Vill klippa mig kort men inte extremt kort utan bara kort!:P Invecklad mening men hoppas att ni förstår. Jag undrar bara vad som hade passat mig. Det jag vill är att få fram mina lockar ännu mer. Ens hår spelar väldigt stor roll för det är jätteviktigt att det känns bekvämt för det är ju svårt att dölja.

Har ni några tips på hur jag kan klippa mig????


Måndag är det idag!

Har varit vaken 120 gånger och när klockan slog sju orkade jag inte kämpa för att sova längre. TV:n sattes på och efter en halvtimme tyckte jag det var dags att börja dagen! Förkylningen och febern har inte blivit bättre. Huvudet känns stort och tungt som ett bowlingklot!

Som tur är så är det fint väder denna första dag på lovet!
Det ser ut till att bli riktigt soligt och fint uppåt dagen!
SKÖNT!


Träning och skola!

Tyvärr har aerobicskorna fått läggas på hyllan. Tiden räckte helt enkelt inte till. Istället har jag fixat ett årskort på Oasen dit jag kan gå och träna när jag har tid till det. Man måste tyvärr välja. Det är svårt att både satsa på skolan och även sin sport. Jag har alltid satsat på skolan och det har jag ju lyckats med. Så fort jag ska göra något så går jag in för det till 120%. Jag klarar inte av att göra något till hälften. Det blir alltid mitt bästa. Skulle jag inte vara nöjd med ett arbete så gör jag om det! Som tur är så har jag lyckats med skolan så det stärker ju en väldigt mycket. Detta gör ju att mycket tid läggs på den och träningen får desto mindre tid, därför kände jag att aerobicen får vila ett tag. Jag vill ju kunna prestera mitt bästa om jag ska tävla eftersom jag låg på en hyfsad hög nivå i Sverige. Jag fick ju chansen att tävla utomlands och på SM och det är ju inte alla som får det, så det är riktigt roligt!



Hård träning i Italien sommaren 2008!


Övningskörning har det blivit idag!:)

Nu känns det som att jag har lite bättre koll på att svänga. Det är inte mer än femte gången som jag kör så det känns bra. Har även testat att parkera på en helt tom parkeringsplats och tur var det, för det var verkligen inte enkelt.

En förkylning har också dragit igång! Typiskt nu när jag hade tänkt och träna, men men. Sånt är livet!

Imorgon ska jag klippa mig och fixa ID på tisdag. Man vill ju försöka se hyfsad ut på ett kort som man ska bära med sig överallt!:)

Ha en skön kväll denna soliga söndag!:)

En solig lördag!

Nu har denna dag draigt igång. Frukosten är avklarad och klockan 14 blir det lite träning. Det är Danceaerobic (alltså dans och aerobic mixat) på Oasen. Riktigt roligt är det. Tyvärr så håller dem bara det passet första lördagen i månaden. tränar ni på Oasen och funderat på att testa det, så tycker jag att ni skal göra det för det är så extremt roligt. Man får verkligen stråla ut och ta ut svängarna!


Efter träningen blir det nog lite övningskörning! Det dröjer i och för sig innan jag får ta körkort men det är kul och sitta bakom ratten! det känns mycket friare!:)

Ha en skön dag!

Det blir en promenad ikväll!

Detta sköna väder får man ju bara inte missa. Ikväll efter att jag ätit och pluggat lite till så blir det att gå en promenad med hunden. Det är fakitskt väldigt skönt, dessutom så rensar man hjärnan.

Imorgon blir en helt vanlig dag, inget speciellt händer överhuvudtaget. Fredagarna är "språkdagar". Vi har både engelska, franska och svenska. Jag gillar språk. Språk är viktigt och även roligt att kunna för då kan man kommunicera med människor från andra länder och dessutom kan det vara lättare om man ska söka jobb, att kunna olika språk beroende på var man söker!

Missa inte detta vackra och härliga vårväder!

Ha det bra så länge!


Vilken härlig dag!

Solen lyser vilket är otroligt skönt! NU är våren på väg!
Trots att jag har mycket att göra med skolan känner jag mig för tillfället ändå ganska lugn, men det är bara TILLFÄLLIGT! Så fort jag sätter mig med böckerna igen och inser hur mycket jag har att göra då kommer stressen.

Nu får det bli lite fika så att jag får energi till att ta upp böckerna ur väskan!

Ha en skön eftermiddag!

                                                               

RSS 2.0