Födelsedag!:D

Idag är det min dag, för det är min födelsedag!:D

Har fått många jättefina presenter: kläder; lila leggins, svart långärmad tröja, svarta jeansleggins med nitar på och en vit blus/skjorta, dans/musikalfilmer (JAG ÄLSKAR DET!:D), liten plånbok från Björn Borg, bagladyarmband, lite smink och underkläder.

Dagen har börjat otroligt bra!!!!:D Jag är sååå glad!:D

Höstlovet närmar sig med stormsteg!!!!!:D

Engelskprov imorgon som jag själv fick välja om jag ville göra det imorgon eller om jag ville vänta, men tycker själv att det är skönare att få gjort det!:) Därefter blir det idrott då vi ska ha stresshantering och 45 minuter Qi gong, Riktigt roligt ska det bli!:) Eftermiddagen använder jag till att tjäna lite pengar! På lördag blir det jobb igen och födelsedag för min del!:)

Detta är bara början! Många fler extremt roliga händelser står på schemat den kommande veckan!:D

Engelsk grammatik!

Nu väntar studier i engelsk grammatik. Jag brukar tycka att grammtik är ganska roligt (för att det är så lätt, ivarjefall när man ska lära sig den nya grammtiken men det är en annan sak att använda sig av det man lärt sig) men jag tycker inte att just engelsk grammatik är rolig. Det finns ju bara undantag och så ska vissa substantiv böjas på ett visst sätt i plural och andra substantiv på ett annat sätt. Där finns så många onödiga och jobbiga varianter. Tänk om de som utvecklade engelskan hade kommit överens om en mer generell pluralbildning. Vilken fest det hade varit!:D Eller vad tycker ni?:)

Men men... Det skall pluggas in så det är bara att acceptera. :)

En lugn start på dagen...

Sitter och pluggar lite. Skolan drar igång halv elva, vilket är mycket härligt!:D Har endast två lektioner, matte och franska.:) Det är väldigt skönt att kunna hinna plugga lite innan skolan börjar.

Lovet närmar sig!:D Det kommer vara fullt upp för min del, men det är då jag trivs som bäst!:D Bland annat så väntar en Stockholmsresa, fest hos Mimmi, jobb, två kalas och lite studier måste också hinnas med!:D
LÄÄÄNGTAR SÅÅÅ!!!!!!!

Disponibel dag!:D

Imorgon är jag ledig!:D HÄRLIGT! Det är en såkallad disponibel dag som är ungefär som en studiedag. Det är en dag då man kan skriva prov om man varit sjuk vid det ordinarie provtillfället eller om man behöver göra omprov.
På fredag är jag i skolan endast 3,5 timmar. Då har jag en timmes engelska och en timme och 20 minuters idrott. Den andra tiden är lunch!:D På eftermiddagen går jag ner om i stan och fikar och träffar Hanna och Eléna med flera.:D

Imorgon skall jag plugga litegrann och jobba lite.:)

Nu väntar en runda med mamma och sessan!:D

Ha en skön kväll och morgondag!:)

Är lite arg faktiskt!

Hur kan det vara så att en elev måste förbättra sin studieteknik när hon är 17 år? Hur har denna elev klarat sig i elva år i skolan och dessutom med bravur?! När denna elev sedan mår dåligt på grund av att det är för mycket att göra och inte hinner fokusera på varje ämne som hon egentligen vill, så får hon bara höra att hon skall läsa i böcker om att förbättra sin studieteknik! Jag blir så arg och ledsen när jag hör sådant! Det är ju inte fel på studietekniken!!!! Varför inte bara inse att det är upplägget det är fel på!!!!!! Istället lägger de över skulden på eleven, hur snällt är det?!

(Detta gäller inte mig, men det förekommer!)

Nu drar en ny vecka igång!:D

Imorgon börjar jag REDAN tio över tio och slutar förhoppningsvis 20 i ett.:D Jag kanske har fysik på eftermiddagen men jag tror inte det.

I helgen har jag skrivit en laborationsrapport i fysik och även gjort lite matte. Imorgon blir det att plugga lite fysik på morgonen.

På tisdag börjar jag REDAN halv 11!:D Men då slutar jag klockan tre, men det är ändå en ganska kort dag!:D

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon och plugga innan det bär av till bussen!:)

Godnatt!

Helg var det nu!

Blir till att plugga lite, men det är inte jättestressigt vilket är otroligt skönt! Ska skriva en laborationsrapport i fysik A till på måndag, men jag har endast haft en lektion, men ska försöka snickra ihop något hyfsat bra ändå!:D Lite matte och ett kapitel i fysik står också på schemat!:D

Godnatt!

Dagens sysslor!

Hade mycket trevligt igår hos Hanna. Riktigt mysigt med chokladfondue!:D 
Idag sov jag länge och var ute emdd sessan och mamma en rejält lång runda. Här även städat mitt rum och håller nu på att sortera kollegieblock och sätta in papper i pärmen. Vill få struktur på allt. 
Lite senare, efter vi har ätit, blir det en runda med sessan igen. 

Är väldigt spänd inför imorgon! Ska bli fantastiskt roligt!:D 


En häääärlig, underbar helg!:D

Har ingenting att göra i helgen. Imorgon skall vi ha kustvandring på Idrotten, vilket innebär att vi skall gå från Böste till Dalabadet. Hoppas på fint väder då!:) Kommer tillbaka till skolan till halv ett, då kommer jag hjälpa Hanna och Eléna med undersökningen i Mikrobiologi. Därefter skall jag och Hanna baka till hennes fest på lördag. Kommer åka in tidigare på eftermiddagen på lördag för att hjälpa henne inför festen eftersom att hon har en hel del att stå i. På söndag vet jag inte riktigt vad jag skall hitta på, men jag kommer säkert komma på något roligt att göra!:D


                                         

                                                             En härlig sommarkväll!



RSS 2.0