Vilken vecka...och en ny väntar...

Denna veckan som varit har varit intensiv. Torsdagen var stressig i och med att jag sprang mellan skolorna, fredagen var stressig eftersom vi hade 20 minuter efter idrotten att duscha (3 duschar på 2 omklädningsrum), när skolan var slut klockan 16 så jobbade jag till klockan 18 eftersom det var Palmfestival. När jag slutat kom Hanna ner till stan, vi mötte Eléna och därefter åt vi på Sushi bar. Kom hem igen vid 22.30 efter att ha varit hemifrån sedan 7.15. På lördagen var det dags för jobb igen, klockan 9.00 var jag på plats. Klockan 16.00 slutade jag. Då gick jag bort till Hanna där hon jobbar, men tyvärr hade hon precis fått reda på att hon slutade klockan 17.00 istället. Så jag fick köpa en bulle och vänta på henne. Vid 19-tiden kom Lisa, Martina och Josefin ner till stan och så åt jag och Hanna på Sushi bar, Josefin på Mc Dolnalds och Lisa åt lite senare Sushi på Sushi bar. Senare på kvällen fick vi åkt karuseller. Det blev Virvelvinden fyra gånger:D Jag slapp betala karusellbiljetter för jag fick av min chef på fredagen och dessa varade både fredag och lördag:D Det var perfekt!:D

Idag har jag tagit det lugnt och så har jag pluggat. Imorgon är det upp klockan 6.00, dags för skola igen. Är hemma igen vid 20.30. Ska nämligen på Danceaerobic imorgon kväll så jag stannar på skolan och pluggar.

Trots all stress så har helgen varit väldigt rolig.:D

Nu blir det att sova för min del!
Godnatt!

En hemsk dag!

Har sprungit fram och tillbaka mellan S:t Nikolaii och Bastionen idag. Stressat med att slänga i mig mat och inte haft någon rast mer än att ta mig mellan skolorna. På åtta timmar hade vi en timmes paus, då är 40 minuters lunch inräknat i de 60 minuter! Vi avslutade dagen med två timmar och 45 minuters kemi. Det har helt enkelt varit en hemsk dag. Jag har inte orkat plugga nu när jag kom hem, har endast gjort franskglosor till nästa vecka.

Nu ska jag packa idrottsväskan till imorgon. Imorgon har vi håltimme i 2,5 timmar för att vänta på sista lektionen som är Mikrobiologi och varar mellan halv tre och fyra. Har idrott på morgonen och därefter svenska. Blir nog att vi går ner en runda på marknaden på håltimmen. Mellan fyra och sju skall jag jobba och därefter gå en runda till.

På lördag blir det mer jobb och därefter en runda med en massa vänner på marknaden.

Nu ska jag äta vaniljglass med björnbär som vi plockade när vi var ute med sessan.:D

Godnatt!

En lång dag!

Skola mellan 8:00 och 16:00. Spanska inledde dagen. Vår lärare är höggravid så henne kommer vi endast ha i sex veckor ca, men vår nya lärare är med redan nu från början, så det är bra. Nackdelen med spanskan är att det både är steg 1 och steg 2 som läser tillsammans. Själv läser jag steg 2. Det var mer än ett år sedan jag läste spanska steg 1 men det ska säkert gå bra. Vi kommer få dela upp lektionerna så vi får halva tiden var med lärarledd undervisning vilket innebär att vi får hälften så många lärarledda lektionstimmar än vad vi egentligen skall ha. Det är tydligen rektorerna som bestämt att vi skall läsa alla steg tillsammans. Det finns även några som kanske skall läsa steg 3 tillsammans med oss. Det är endast språk som är såhär. Detta system hade kunnat fungera med matte för då jobbar man ändå själv men språk kan man inte läsa på detta sätt.

Hade även engelska B och Idrott och hälsa A idag.

Nu sitter jag och pluggar. Var ute och gick i eftermiddags, det var väldigt skönt.

Ska bara plugga en liten stund till, sen struntar jag i det!:D

Godnatt!

Vad har hänt och vad skall göras:)

NV-dag idag som sagt:) Det var en massa stationer som vi skulle genomföra. Börjad tio i nio och skulle sluta klockan två. Men när klockan var kvart över elva så var alla grupper klara. Då var det dags för lunch, efter en timme och 20 minuter fick vi veta vem som vann och det laget fick var sin apelsin.:P Vilket pris.:D Sedan sa de: "nu får ni gå hem". i 80 minuter hade vi väntat på att de skulle meddela vem som vunnit.

Nu är jag hemma ivarjefall. Har varit det i ungefär en timme. Dags för kemi och matte. Ska plugga intensivt nu, så att man kan ta det lugnt ikväll. Imorgon börjar lite nya kurser såsom spanska och idrott.

Nu får jag sätta igång!

Trelleborg VANN!:D

Skolan drog igång med matte klockan 08:00. Den fortsatte med kemi på eftermiddagen och därefter matte igen i en timme, sedan var det att återvända för att ha kemilaboration:D

När jah kom hem halv fem var det egentligen tänkt att jag skulle plugga, men eftersom jag är rejält förkyld så orkade inte mitt huvud det, så jag gick på match istället. Trelleborg - Halmstad. Trelleborg vann med 4-0!:D

Nu ska jag bara fika lite, därefter gå och lägga mig. Ska ha NV-dag i Albäck imorgon. En massa lekar bland annat. Jag slipper göra alla ansträngade saker i och med att jag inte är frisk. Det är lite kul faktiskt, för många är rädda för att bli smittade och riskera svininfluensa:P Jag vet ju i och för sig inte om jag har det, men det tror jag inte i varjefall. Mår inte jättedåligt, bara lite hängig, hes och lite annat som hör förkylning till:)

Ha en skön kväll och morgondag:)
Godnatt!:D

Nu är jag verkligen kass!

Förkyld är jag, trött är jag och mätt är jag också. Dopet var jättefint. När vi kom hem gick mamma och jag en runda med sessan, därefter beställde vi pizza, gott!:D

Dags för mig att gå och lägga mig. Måste till skolan imorgon även om jag mår skit. Ska upp klockan 06:00 och är hemma igen 16:30. Det blir en lång dag, men det ska nog gå.

Godnatt!

Förkylningen har brutit ut!

Idag vaknade jag med riktig förkylning, eller ivarjefall värre än tidigare i veckan. Sitter och pluggar för fullt, skall gå och försöka göra mig snygg om en timmes tid. Har inte varit på dop tidigare så det ska bli lite kul att få se en sådan ceremoni. Blir att bara ta det lugnt ikväll och hoppas på att bli frisk. Blir troligtvis ingen träning imorgon tyvärr.

Ha en skön söndag!

Imorgon Söndag!

Blir att stiga upp i tid för att studera lite. Vid halv två kör vi till Anderslöv för att gå på dop. Ceremoni i kyrkan klockan 14 och därefter fika.

På måndag väntar en ny vecka. Får se imorgonkväll hur jag lägger upp planeringen för veckan. Är för tillfället ganska förkyld, men hoppas på att bli bättre till måndag så att jag kan träna då. Ingen träning förrän jag är helt återställd. Att träna med förkylning och feber gör jag aldrig mer om. Tävlade med det i England på min första utlandstävling. Hade varit hemma från skolan en hel vecka men åkte ändå iväg på fredagskvällen. Hemsk resa var det, och vi kom till ett ställe utan restauranger så det blev macka och frukt jag levde på en hel helg. Tryckte i mig Alvedon på söndagen och gick ut på tävlingsgolvet. Något jag aldrig mer gör om. Det är både farligt för hjärtat och man drar lättare på sig olika skador.
Träna INTE med förkylning och framförallt INTE med feber, det kan få fruktansvädra konsekvenser.

Godnatt och sovgott!

Mycket har hänt:)

I onsdags drog terminen igång och den nya energin skall komma till användning. Schemat är väldigt tufft för min del. Går mellan 8:00-16:00 nästan varje dag, endast på tisdagar slutar jag 13:10 och varannan fredag 14:15. Inte många håltimmar har jag heller, bara på måndagar och varannan fredag. Många i min klass slutar vid tio-tiden någon dag och vid tolv en annan. Anledningen till denna skillnad beror på vilka kurser vi valt. Jag har ett intensivt schema nu men i trean har jag inte så många kurser så då får jag det "slappa" schemat, men däremot får de andra det tufft då. Jag ser hellre framemot ett lungt schema än ett sådant schema som väntar de andra. I trean är det ju så mycket kul som händer inför studenten och så vidare så då vill man ju ha så lite som möjligt med skolan att göra:) Bättre att ta skiten nu och bara ta det lugnt nästa år:)

Nästa termin blir jättekul:P (ironi), vi kommer nämligen ha historia tre lektioner i veckan och varje lektion är på 1,5 till 2,5 timmar:) Men det är då det. Historia har aldrig varit ett av mina favoritämnen och de kommer förmodligen förbli så. För mig sammanfattas historia med tre ord; årtal, kungar och baroner. Helt enkelt kan man även säga; "ingenting för Mathilda". :D Som tur är så är det bara en termin eftersom vi koncentrationsläser kurserna, dessutom är det ju vår då vilket innebär att vi går mot ljusare tider och tätt med looov!:D

I fredags, alltså igår, var jag i stan efter skolan och fikade med några vänner. Vi checkade även in butikerna om det kommit in något kul nu för hösten, men inget fynd blev det.

Idag har jag jobbat för att fixa inför Palmfestivalen nästa helg. Det största evenemang som arrangeras i Trelleborg varje år, sista helgen i augusti. Alla trelleborgare och flera därtill går på festivalen. Fick idag en klänning som de ville bli av med. Härligt med ett sådant jobb:) Såg även en skitsnygg kappa i affären, den var svart och går ner till knäna tror jag. Så himla snygg. Men den var väääldigt dyr och då menar jag dyr. 3 400 kronor är ganska mycket för mig som pluggar och bara jobbar lite när de behöver hjälp. Får jobba MYCKET för att ha råd med den. Jag kan inte kräva av mamma att hon skall köpa en sådan dyr kappa till mig, får redan så otroligt mycket av henne så att det går inte att beskriva.:)

Ha en skön kväll!

Idag är jag duktig:)

Håller på att sortera ut kollegieblock som har samlats i stora högar på mitt rum. Tror här är ungefär 40 kollegieblock ända sen nian.:P Alla stenciler och prov ska sättas in i pärmar. Har ett litet problem nu och det är att den pärmen jag har för åk 1 på gymnasiet är full och jag har inte fler lediga pärmar:P Hmm...Det blir att kasta ännu mer nu:) 
Hade tänkt att städa mitt rum också idag, men det är alldeles för varmt, så jag gör det imorgonbitti:)

Imorgonkväll ska jag träna Danceaerobic och efter det träffa Hanna och kanske Mimmi om hon är ledig:)

Hörs igen senare...:) 

Tre dagar...

Endats TRE helt lediga dagar återstår av detta underbara sommarlov. Ett sommarlov där varje dag har varit sin dag. Inget bestämt, utan det har blivit planer efterhand. Till hösten blir det en Stockholmsresa, vilket jag ser framemot så otroligt mycket!!:D Ska bli så himla kul! LÄÄÄNGTAR! Det kommer bli ett skönt avbrott från skolan dessutom:)

Idag har jag mest tagit det lugnt. Det var otroligt roligt igår måste jag säga:)

Som sagt så börjar skolan på onsdag klockan 13. Det kommer nog bli lite träning på morgonen, och på eftermiddagen efter skolan åker vi nog in till Malmö.

På måndag ska jag nog träffa Mimmi. På kvällen är det danceaerobic, det får jag inte missa. :)

Ha en skön lördagskväll:)


Idag bär det av till The studio i Malmö!

Lisa fick en inbjudan att få vara modell för en dag. Hon fick då bjuda med sig tre vänner och jag blev tillfrågad!:D Självklart tackade jag JA!:D Klockan 17.15 skall vi vara där. Vi blir då sminkade, hårstylade och fotograferade. Detta kommer ta ca 4-5 timmar!:D Har plockat ihop tre klädesombyten som jag skall ta med mig. Nu är det bara accessoarerna kvar!:D Vi har inget köpkrav vilket är bra:) Annars kostar en bild 380 kronor.:)

Nu får jag hoppa in i duschen för att sedan packa ihop alla grejor som jag skall ta med mig!:)

Cineteket, vilken upplevelse!:D

Jag, mamma och Stefan var på Cineteket i Ystad där de spelar in Wallanderfilmerna, Morgan Pålsson, Den bästa av mödrar etc. Vi kom dit klockan elva och var med på guidningen:) En tjej berättade om hur de jobbade, filmerna och helt enkelt hur det gick till att göra en film. Hon avslöjade en hel del intressanta fusk!:D

Vi fick se Wallanders polisstation, lösa kroppsdelar och kikat in på Kurt Wallanders kontor. De hade även en utställning där det fanns TV-skärmar med olika skådespelare som berättade om deras yrken, regissör, scenograf etc. Hur det gör så att det ser ut som att hundar pratar. Man fick även testa och bli trickfilmad och göra sig osynlig. De hade en liten suvenirshop där de sålde filmer och andra småsaker, även ett café fanns där.

Det var mycket intressant och få se hur film blir till. När man ser filmen på TV ser det så enkelt ut men i själva verkligheten vid tillverkningen/skapandet så ligger det hårt jobb bakom. Många personer med olika kunskaper hjälps åt för att få till det allra bästa och de har ju faktiskt lyckats bra.

Tjejen som visade oss runt jobbar med att ordna rekvisita, ta hand om skådespelarna när de landar på flygplatsen och hjälper till lite överallt. Hon tar även hand om journalister som kommer dit för att skriva om de kommade filmerna.

Tyvärr fick vi inte se den riktiga studion för de håller på att spela in den brittiska varianten av Wallander, men i ett hus intill den riktiga studion hade de byggt upp hela polisstationen.

Hela besöket var mycket intressant! Jag tyckte det var otroligt roligt! Blev väldigt intresserad av att ta reda på vad det finns för roliga och spännande yrken inom film och TV, man vet aldrig vad jag väljer i slutändan....:D

Är ni i Ystad i sommar så passa på att åka till Cineteket. Det är en riktigt rolig upplevelse!:D


                                                 
                                                                   Bild hämtad från google, sökord: Wallander

Fixat och klart!

Nu har jag fått ordnat allt inför den "roliga" termin som skall dra igång. Köpte kollegieblock både rutiga och randiga och även en mascara!:P Så nu är jag rustad:)

Imorgon ska vi på utflykt! Ska blir roligt och mysigt!:D Berättar imorgon var vi varit, vet inte än var vi bestämmer oss för att åka!:)

Lugn och skön dag!

Har varit hos frisören nu och fått ändrat lite på min lugg.
Idag blir bara att ta det lugnt. Ska gå ut med sessan snart.

På onsdag börjar skiten igen. Vi ska få nya lärare i nästan alla ämnen. Endast vår mattelärare och fransklärare får vi behålla. Vi vet inte än vem de andra blir. 
Vår svensk/engelsk lärare ska gå en utbildning så vi ska få en ny och vår kemilärare går i pension. De nya ämnena blir idrott A, mikrobiologi och genetik, spanska steg 2. Ska börja med Kemi B, engelska B, fortsätta med svenska A, Matte C ska dra igång och franska steg 4.

Detta blir sista steg i franska som jag läser nu under gymnasietiden, lite sorgligt faktiskt. Men jag kan ju alltid läsa de andra stegen efter gymnasiet. Matte har vi också för sista året, likaså engelska. Lite konstig känsla faktiskt. Matte C och D får vi avklarat det kommade året, därefter väntar bara fysik B för mig i trean. Men det är lite annorlunda tycker jag för då får vi ju använda all den matte som vi har lärt oss. Alltså, tänk alla år vi gått i skolan och så många matteuppgifter vi har gjort, nu är det sista året med att vända sidor i en trasig och tråkig gammal mattebok...


Nu ropar sängen...

Är super trött. Kanske inte så konstigt när jag steg upp klockan sex, för nästan 18 timmar sen. Kan sova till nio imorgon så det är ju ändå lite sovmorgon.

Godnatt!


Vilken dag!

Klockan ringde klockan 06.00, dags för jobb. Halv åtta cyklade jag in till stan. Tanken var att bara jobba tre timmar ungefär men det blev mer att göra så jag fick jobba till klockan 16.00. Därefter var det bara att cykla hem för att äta och byta om, sen väntade bussen för att åka till träningen. Det var Danceaerobic ikväll. Så otroligt roligt är det. Efter bara 30 minuter är man helt slut, (framförallt efter en sådan hektisk dag!:P) Nu är jag hemma igen, duschad och klar. Ska bara ta det lugnt ikväll. Kanske blir det att gå en runda med sessan, men vi får se.

Totalt blev det: 1,4 mil cykling, 8 timmars jobb och en timme danceaerobic.:D

Imorgon skall jag till frisören igen för att fixa frisyren. Var där förra veckan, men trivs inte riktigt så hon får klippa lite till.
Vet inte mer vad jag skall hitta på, det får vi se vad dagen säger!:D

Ha en skön kväll!

Godnatt!

Vi såg filmen " I taket lyser stjärnorna". Den är så oerhört gripande. Det är Johanna Thydells debutroman som fick Augustpriset 2003. Som tonåring skrev hon boken om sitt eget liv och sin cancersjuka mamma. Otroligt gripande. Både boken och även filmen. Boken är värd att läsa och filmen värd att se!



                                                                         

                                                                    Bild från google, sökord "I taket lyser stjärnorna"


Ska upp igen om sju timmar och cykla in till stan!:D

Godnatt!

Halv åtta imorgonbitti bär det av...

Jobbet har ropat efter mig och imorgon cyklar jag in halv åtta på morgonen för att jobba i tre timmar ungefär. Ska bli skönt att få jobba så tidigt så att man kan göra roliga saker på eftermiddagen.

Ikväll blir det att titta på film och ta det lugnt!


Söndagsmys!

Ska snart gå och fixa mig inför dagen. Vi ska köra en runda, fika och bara ta det lugnt! Ska bli skönt.
Tror inte det blir någon träning ikväll, annars kan det vänta till imorgon.

Solen tittar fram idag också, skönt.

Nu är det bara tio dagar tills skolan vill dra igång igen. Vet inte om man ska skratta eller gråta, så känner vi nog alla. Det är ju nu man känner att man är ledig, så det hade varit välbehövligt med två måndaer till. En månad till att känna sig ledig och en månad till att starta förberedelserna för ett hårt och slitsamt år med böckerna. Håller ni inte med om detta?

Totalt hade vi haft fyra månaders lov, man måste ju varva ner också vilket kan ta två månader!:)

ha det så bra!


Planeringar!:D

Hanna och jag åt frukost nere på stranden idag. Mellan 10 och 13 låg vi där. Klockan 15 var dfet dags för Derby mellan TFF och MFF. TFF spelade inte bra idag och därmed blev inte resultatet så bra heller. Men bättre lycka nästa gång!:)

Imorgon blir det lite träning för min del, och sol om den vill titta fram.

Jobbet ringde nu ikväll och undrade om jag ville jobba på måndag. Så klockan 8.00 skall jag börja. Jobbar lite på förmiddagen så då har jag nästan hela dagen till att hitta på roliga saker!!:D På kvällen blir det Danceaerobic. Får se vad vår instruktör säger om att ha uppvisning på Palmfestivalen. Det hade varit sååå roligt!:D

Nu är det lördagskväll, ska snart äta räkmacka. (Åt grillspett under matchen!:P). Tror vi ska se en av det filmer vi har hyrt!:)

Ha en skön kväll!


Min älskade lillasyster på fyra ben...

Imorgonbitti kommer Hanna ut till Dalabadet då vi ska steka i solen. Hoppas verkligen det är fint väder. Vi har ju jobbat dessa dagar som solen har visat sig. Så typiskt,  men det är bara att bita ihop. Klockan tre skall vi in till stan och se TFF-MFF. Ett hett skånederby. Ska bli riktigt kul faktiskt. Otroligt mycket folk kommer där vara. Efter det blir det att bara ta dedt lugnt här hemma.

Ikväll såg vi Marley & jag. En helt underbar film, men otroligt sorglig. Grät hysteriskt i slutet. Vi som har hund kan sätta oss in i hur mycket den lilla varelsen betyder. Ens hund är ingen hund, det är en familjemedlem som alla andra. Princess ser jag inte som en hund, utan som min lillasyster. För mig är hon som en människa. En männsika som förlåter en i alla lägen, finns hos en alltid, är alltid lika glad när man kommer hem, alltså en helt underbar vän som man aldrig kommer finna i en vanlig människokropp. Kroppen måste vara formad med fyra ben, svans och päls över hela kroppen. En vän som ser ut så är den mest underbara vän man kan få, de är så tacksamma för allt.  
JAG ÄLSKAR DIG PRINCESS!!!!!!

HUNDEN - Människans bästa vän!

                                    
                                                     
                                                                                              Princess


Min dag blev inte som planerat!

Idag hade jag tänkt att sola, därefter åka med mamma, mormor och morfar till Smyge för att gå på Stefans vernisage och efter det skulle jag träna bodypump med Hanna på Oasen. Istället blev det att jobbet ringde och behövde hjälp för att en av personalen var sjuk. 13.00-18.00 har jag tjänat pengar, visst är inte det dumt men jag ville så gärna vara ute i solen och åka iväg och hitta på saker. Nä, det blev att stå i en varm butik istället. 

Imorgon hade jag tänkt ligga på stranden med ett gäng vänner, men det blev istället JOBB!!!!

Får försöka se det positivt. Hellre blek och rik än brun och fattig. Jag har ju råd att köpa mig snygga exklusiva kläder, skor och övriga saker som till exempel gå ut och äta som man kanske ibland drar in på om man inte har så mycket i plånboken. Jag slipper be mina föräldrar om pengar, det är en skön känsla!:D Jag kan ju till och med köpa  mig en solbränna om jag nu skulle vilja det!:D

Min resumé av dagen....det är trots allt roligt med jobb, framförallt efteråt är det en härlig känsla!:D

Check....check...

Städat rummet.....check
Badat sessan....check
Handlat till ikväll....check
Fixat lite annat i stan.....check
Testat lite Poweryoga.....check

Allt som jag planerade och lite till har jag hunnit med idag!:D Härligt!
Till och med lite träning har det blivit. Också härligt.
Nu väntar en mysig kväll nere på stranden med grillning av korv och marshmallows!:D
Får se om det blir lite poweryoga nere på stranden också!:D Man vet aldrig vad som händer när jag är i farten!:D

Hoppas ni också haft en härlig dag!:D

Morgondagens planering!

Upp tidigt imorgon. har inte orkat städa mitt rum idag, så jag får göra det tidigt imorgonbitti innan det blir för varmt. Därefter cyklar jag in till stan för att köpa register till en pärm, efter det cyklar jag vidare till Citygross för att handla till kvällen. Vi ska nämligen grilla på dalabadet. Jag, Hanna, Lisa och Martina och några andra. Får lite träning också imorgon vilket inte är helt fel.

På torsdag blir det att träna bodypump. Jag har bestämt mig för att bli otroligt vältränad innan jul!:D Kanske hinner med lite poweryoga imorgon. Får se. Fick en DVD i julklapp om poweryoga men har inte hunnit testa det än!:D

En intensiv dag kan man säga, men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte bli någon poweryoga, men man kan ju alltid planera in det. Det är ju tanken som räknas!:D




Om ni bortser från min "vackra" min, så vill jag se ut så igen. Så vältränad ska jag bli. Kolla in axlarna, så ser de inte ut längre....TYVÄRR!!!!!!!!! Så brun som jag var då skulle jag gärna också vilja vara, men det har jag inte blivit. Får väl inta solariet till vintern!:)



Sådan rygg vill jag också ha. Kan man inte bara beställa det och vakna upp dagen efter med det man har beställt? En vätränad rygg och solbränd. Det hade varit perfekt!:D

Vilken intensiv helg!:D

I fredags jobbade jag i sju timmar, därefter åkte jag hem och duschade för att vara hos Hanna till klockan sju. Lisa, Martina och Eléna kom också dit, så vi åt mat och därefter började vi göra oss i ordning. Halv elva tog vi en taxi ner till Magasinet. Musiken där var väldigt dålig. Halv tre åkte vi hem, då var jag rejält hungrig. Gick inte och lade mig förrän halv fem på morgonen.

Fem timmar senare steg jag upp. Skulle ut till min pappa. Släkten skulle komma eftersom han har fyllt år. Det var jättetrevligt. Åt thailändsk mat och tårta, som var mycket god. Lisa och jag gick och lade oss halv tre den natten.

Vaknade klockan elva, åt frukost och gjorde oss i ordning för att åka till gislövs marknad. Hanna kom hem till mig, så bytade jag om, sedan gick vi till marknaden där vi träffade Martina, Jossan och Eléna.
På kvällen gick jag, Hanna, Eléna och Lisa ut och åt på pizzerian. Lisa följde inte med hem efteråt men Eléna, jag och Hanna tittade på filmen Gracie. Otroligt bra. Den måste ni se!!!!

Igår, måndag var det jobb igen. Jobbade i åtta timmar och därefter tränade jag och Hanna danceaerobic. Var ganska trött, men det gick bra ändå!:)

Idag blir det nog mest att ta det lugnt. Måste städa mitt rum, det är i stort behov av att få sig en liten dusch!:)

RSS 2.0