En hel helg med franska språket!

Prov på tisdag väntar. Har inte hunnit plugga franska under hela denna del av termin som har gått så jag har fått sitta och vrålplugga i helgen och ändå är jag inte klar! Nu är jag supertrött, orkar inte göra något mer. Började plugga klockan 10 imorse! Hela gårdagen gick åt till franskan också.

Har en inre stress hela tiden. Väldigt obehagligt måste jag säga! En stor klump som sitter i magen!

Imorgon är början av en ny hemsk vecka. Det enda positiva är att det är Idol på kvällen! Det ska jag se oavsett hur mycket jag har och göra!

Ska snart äta varma mackor! Det ska bli gott!

Nu var det gjort!

Matteprovet gick som det gick. Så är det bara!:) Nu väntar franskprov på tisdag, engelsktext till söndag, 50 glosor spanska till imorgon (fick de idag), fransktext till nu på fredag. Har en del att göra känner jag!:D

Skönt att matten är över i varje fall!

Studiedag imorgon!

Gissa vad min studiedag kommer användas till...! Jo, studier. Måste åka in till skolan för att få hjälp av studietorgslärarna med matten eftersom att det är prov på onsdag! Hatar prov och hatar matte! Förstår inte vitsen med matten! Vill ha praktiska vardagliga exempel på vad denna matten ska användas till......!!!!!!!!!!!

Godnatt!!!!


Matte matte och åter matte!!!

Det snurrar i mitt huvud nu, siffror flyger förbi framför mina ögon!!! Undrar egentligen hur mycket av all matte som man kommer ha användning av senare i livet?! Förmodligen är det bara det mest allmänna som man kommer använda sig av! Varför försöka fylla sin hjärna med allt detta?!

2 mattekurser kvar, sen är matten över. Då väntar bara fysik B, men där kommer man i varje fall använda sig av det man lärt sig, men det är troligen den enda gången i mitt liv som jag kommer ha nytta av just matten. Man klarar sig, även om man bara har koll på de fyra räknesätten, enkel procenträkning och bråkräkning!!!!!


NU ÄR DET HELG!:D

Underbart! eftermiddagen spenderades med vänner. Hanna fyller år idag så vi fikade ett helt gäng. Därefter gick jag och Eléna runt och kollade läget i butikerna!

Det blir att plugga matte under helgen. Har otroligt mycket att göra inför provet på onsdag!!!!!!

men men, det är i varje fall helg och man kan sova lääänge!:D

Ha en skön kväll!


Mer än halva skolveckan!

Provet igår kändes helt okej. Nu blir det att förbereda sig inför alla andra prov och arbetn som kommer. Matteprov är det som ligger närmst! Har en hel del att göra och jag blir bara tröttare och tröttare. Hanna och jag höll (bokstavligt talat) på att somna på mattelektionen! Imorgon är en lååång dag! Får se om man lyckas hålla sig vaken då! Bäst att sova nu!

Godnatt!

Kemiprov imorgon!

Som sagt så är det dags för vårt första kemiprov i Kemi B imorgon.
Ligger även back ca 30 uppgifter i matte och har därför ca 100 uppgifter att göra till på måndag. På tisdag i nästa vecka är det studiedag och på onsdagen är det dags för matteprov:D Vi kommer även få uppsats i engelska att skriva och lite andra läxor. Detta innebär att min fritid har lyckats bli fylld denna veckan också!:D

godnatt!


En ny krävande vecka väntar....

Imorgon drar skolan igång igen. Underbart har det varit med två dagar ledigt. fast i och för sig så har stor del av tiden gått åt till att plugga, men det har ändå varit skönt att själv få lov att planera sin tid!

Imorgon blir det matte och kemi för hela slanten och på tisdag är det dags för vårt första kemi B prov.
Kan avslöja att jag ungefär har 30 uppgifter kvar att göra i matte som vi har i läxa till imorgon, men lilla jag har inte hunnit, så det får vänta!:D

Har suttit och letat roliga kurser på skolverkets hemsida för vi skall ge tips om vilka kurser vi vill läsa som I-val i trean. Många roliga och väldigt annorlunda kurser finns. Vad sägs om Choklad och konfektyr, inte illa va?:D

Nu blir det att sova för min del!
Godnatt!

Otroligt trött efter en jobbig vecka!

Dagarna är långa, läxorna är många. Så är det. Jag har för mycket att göra för att jag ska kunna hinna med det på den tid jag har över när jag slutat skolan. Vem orkar plugga när man kommer hem halv fem efter att ha varit i skolan i åtta timmar? Inte jag ivarjefall. Har kemiprov i kemi B på tre kapitel på tisdag och det måste pluggas in i helgen, 40 uppgifter matte kvar att göra till måndag och ett svenskreportage som egentligen skulle lämnas in idag på lektionen men vi får skicka in det söndagkväll också. Sedan har jag en svenskbok (bänkbok som man hade när man var yngre) som alltid ligger och väntar på mig.

För övrigt har jag:
Vecka 39: matteprov i matte C som väntar och en uppsats i engelska B. 
Vecka 40: Franskprov i franska steg 4.
Vecka 41: spanskprov (måste repetera hela steg 1,för det var ett år sedan jag läste det och nu har jag börjat med steg 2). Även andra kemiprovet.
Vecka 42: har jag ett grammatik test i engelska och ett mikrobiologiprov på sju kapitel, vetenskaplig uppsats i svenska. 
Vecka 43: matteprov igen, och en redovisning i engelska.
Vecka 44: LOOOV
Vecka 45: svenskprov
Vecka 46: tredje kemiprovet
Vecka 47: andra spanskprovet, dead-line för bänkboken i svenska.
Vecka 48: tredje matteprovet
Vecka 49: Svenskprov.
Vecka 50: Slutprov i matte C och eget arbete inför muntlig redovisning i spanska, räknas lika högt som skriftligt prov. Det ska vara fem minuter långt.
Vecka 51: Muntgligt prov i spanska (redovisning)
Vecka 52: Fjärde och sista provet i kemi, kapitel 8-9-(10).

Så jag har helt enkelt inga problem med att hitta sysselsättning under denna höst och vinter, det är skolan väldigt duktiga att finna till mig!:D

Ha en skön lördag!


En hel del att få gjort!

Precis kommit hem efter att ha haft idrott i skolan. Duschen väntar och en macka att fylla ut magsäcken med. Måste läsa ett kapitel i Kemi på 20 sidor till imorgon, franskglosor, förbereda en intervju i svenska till fredag för vi ska skriva ett reportage och matte ligger alltid och väntar på mig. Det är ett ämne man aldrig blir läxfri från.

Jag får nog sätta igång direkt så jag slipper sitta långt ut på natten. Ska nog gå en runda med mamma och sessan också lite senare ikväll.


RSS 2.0