Besök i Luleå!

I måndags flög vi upp till Luleå för att besköa universitetet. Universitetet stod för reskostnad och uppehälle. Bodde på ett litet vandrarhem med tre rum. Det var ca -15 grader på tisdagen, men solen var framme och det blåste inte så det kändes ändå behagligt:) Brunch blev det på Wayne's coffee och därefter tog vi oss till LTU. De höll minikurser under två dagar då vi kunde få inblick i några olika utbildningar. Det blev en minikurs som handlade om sjukgymnast, arbetsterapeut och sjuksköterska då sjukgymnast är mest intressant. På kvällen var det sittning med tre rätters och gyckel. Vi var fyra pers från min klass och de tre ville ha upp mig på scenen, så det blev jag och Emmy som tog oss i kragen för att representera skåne genom en liten gissningstävling om skånska ord!:P Det var faktiskt ganska kul men var sjukt nervös:P Ungefär 250 personer från hela landet var med på minikursen.

Igår skulle vi få frukost på LTU men de glömde hämta upp oss vid vandrarhemmet så vi fick ringa efter dem. Det medförde att vi fick äta frukost under minikursen som skulle dra igång efter frukosten. Rymdteknik blev det, Emmy är mycket itnresserad av den utbildningen så jag hände med på den. Dock så var det inget bra upplägg på den kursen så vi fick inte så stor inblick i den. Klockan 12 blev vi bjudna på lunch och därefter var dessa två dagar på LTU slut.

Inne i centrum placerade vi oss på ett fik med våra väskor och vid 4 bar det av till flygplatsen där det blev middag. Vi var på Arlanda 20 i åtta och flyget till Malmö skulle gå kl 20.00, dock var det försenat... 21:20 lyfte planet från Arlanda.

I det stora hela har vistelsen i Luleå varit jättebra och jättetrevlig. Dock så hade jag inte klarat av att plugga där uppe. Känns för långt upp. Men nu har jag känt på det:)

Har satt en gräns att som längst upp blir nog Göteborg då jag skall plugga. Men vi får se!:D

Nu blir det att återgå tilld et normala livet med plugg.
Ha det så fin fint!:D


BALKLÄNNING!:D

I fredags var jag och mamma i Malmö och letade balklänning, det slutade med att en riktigt riktigt fin klänning fick följa med hem! Kanske lite dyrare än vad som var tänkt, men den är så himla fin!:) Även studentmössan fick jag töjt ut så att den nu sitter betydligt bättre.:) Projektarbetet (den praktiska delen) är i princip klar och vår tunna FUNGERAR BÄTTRE ÄN VAD VI TROTT!:D Klockan är omställd och solen skiner... våren är här och dagarna räknas ner!:D SÅ UNDERBART!:D

Ha en fortsatt skön dag!:D

Har nog faktiskt hunnit med en del idag ändå...

Steg upp redan halv åtta för att vara beredd att ringa vårdcentralen klockan åtta. Fick tid hos läkaren kvart i elva. Innan dess hann jag fixa mig samt göra ändringar i min labrapport. Hos läkaren tog det endast fem min sedan blev jag ivägskickad till röntgen...något som är så in i bomben segt. Att ta två bilder tar inte mer än 2 min men väntetiden.... väntade först 40 min för att komma in för att ta bilderna, därefter vänta 40 min till för att få reda på att jag ska ta mig tillbaka till vårdcentralen för att få reda på resultatet. Som tur är var där inget större fel på mig!:P Min näsa har nämligen råkat ut för en lite mindre olycka:P Så den är alltså "stukad" nu.... hur man nu lyckas stuka en näsa... men det kan jag!:D

Därefter blev det att fixa present till mamma. Sen jag kom hem har det blivit plugg vilket jag fortfarande håller på med, har suttit i tre timmar nu.

Nä, ingen skola blev det idag. Vi behövde inte komma dit om vi inte ville typ:P

Ikväll blir en lugn kväll!:D

Ha det fin fint!:)


Kanske...

Imorgon är jag kanske ledig från skolan... Har en labrapport och lämna in på tisdag och om jag inte har några frågor så behöver jag inte ta mig till skolan imorgon.:P Istället blir det plugg, plugg, plugg även in till stan och kanske även lite träning. Får helt enkelt se vad tiden säger.

Gårdagens träning var helt underbar. klarade nästan svårigheter (alltså godkänt) som jag absolut inte trodde att jag skulle klara, ivarjefall inte redan nu. Har bara testat de tidigare för skojskull!:D Så det var riktigt roligt!:D

Ikväll blir det plugg... så det e bara att sätta igång!:D

Ha det fin fint!:)

Kanske...

Imorgon är jag kanske ledig från skolan... Har en labrapport och lämna in på tisdag och om jag inte har några frågor så behöver jag inte ta mig till skolan imorgon.:P Istället blir det plugg, plugg, plugg även in till stan och kanske även lite träning. Får helt enkelt se vad tiden säger.

Gårdagens träning var helt underbar. klarade nästan svårigheter (alltså godkänt) som jag absolut inte trodde att jag skulle klara, ivarjefall inte redan nu. Har bara testat de tidiagre för skojskull!:D Så det var riktigt roligt!:D

Ikväll blir det plugg... så det e bara att sätta igång!:D

Ha det fin fint!:)

Nu sätter allt igång!

Från och med denna vecka så lär jag ha väldigt mycket att göra minst en månad framåt. Ska på denna tiden upp till Luleå och även till Göteborg för tävling. Förutom detta kommer det bli minst fem prov och några labrapporter:)

Börjar halv ett idag, så det får bli lite plugg nu innan jag ger mig iväg. Det får helt enkelt bli bil till skolan idag.
Har jag tur så kan jag vara ledig imorgon eftersom jag inte har något att göra på den enda lektionen som jag annars skall ha imorgon.:)

Träning blir det ikväll. Förra veckan blev det intensiv träning fram till torsdag, så det fick bli några dagars vila och återhämtning denna helg. Denna vecka för också med sig mycket träning, än mer än förra veckan!:) Härligt!:)

Väldigt tråkigt!

Hela veckan har jag tränat och laddat inför tävlingen i Göteborg imorgon. Riktigt mycket träning har det blivit och känslan har varit helt fantastisk. Klockan elva idag på förmiddagen ringde min tränare och sa att tävlingen blivit inställd på grund av en väldigt tråkig orsak. Så att det är full förståelse för beslutet att ställa in tävlingen. Men känslan då jag fick beskedet... ja, den var märklig. Är fortfarande ganska tom!

Istället blir det en massa plugg, eftersom att jag har sjukt mycket att göra. Luleåvistelsen närmar sig också:)

Ha det fin fint!:)

Snart drar det igång!

Under flera veckors tid har det varit lugnt vad gäller skolarbete, men snart så smäller det! Vecka 11 blir det prov i biologi B, vecka 12 blir det prov i Kemi B och naturkunskap B och vecka 14 eller 15 blir det ett idrottsprov. Men så är det eftersom att kurserna startar och slutar samtidigt, men men... jag ser ett slut på det hela!:D Det är även mindre än 100 dagar kvar!:D GÖTT!:D Väntar med spänning på min mössa!!!!:D:D:D:D

Ikväll blir det träning!:D

Ha det fint!:)

RSS 2.0