En dag är genomliden!

Nu är denna måndag slut, och det återstår endast fyra dagar kvar till påsklovet. Men bara och bara, det är väldigt många saker som ska hinnas med. Så många saker så att det till och med är omöjligt att lyckas få det klart under denna vecka. En positiv händelse är att jag börjar halv tio imorgon! Det har inte hänt på väldigt länge, så det ska faktiskt bli ganska skönt.

Mer plugg väntar denna kommande tisdag! KUL! (ironi på högsta nivå). Det är inte alls roligt med andra ord! Vad kan man göra för att det ska bli lite roligare igen...???



Påsken närmar sig så smått.....!

Godnatt!


Denna soliga dag!

När jag vaknade imorse kände jag solen lysa rakt in genom fönsterna med ett härligt ljust sken! Detta ljus och denna  värme piggar upp. Tyvärr var jag tvungen att greppa mina böcker för att studera. Det tog emot, kanske inte riktigt i början men efter en stund gjorde det. Jag ville ut i solen, vara oberoende av en massa måsten och bara få lov att vara ledig! Men nu är det så som det är. Skola, skola, skola och åter skola. Böckerna ligger i höga staplar som innehåller flera måsten. Staplarna blir bara högre och högre och det blir tyngre och tyngre att bryta ner dem!

Att få ett låååångt lov, likt ett sommarlov hade nog hjälpt en hel del, där man hade sluppit och bry sig och bara ta varje dag som den kommer och fylla tiden med en massa roliga saker och spännande äventyr.

Men som sagt så sitter man här med böckerna. Det handlar bara om att producera och producera. Men det ska vara roligt att studera annars går allt så fruktansvärt trögt, var ska man kunna finna glädjen i skolan? Staplarna med böcker ligger ju kvar och enda sättet att få bort dem är att  plugga och sitta med näsan i böckerna och med det ser jag inget kul alls. Hur många spännande saker sker då? INGA skulle jag vilja påstå.

Tänk att få vakna en morgon och fråga sig själv: Vad ska jag göra idag i detta fina väder?



Vilket härligt liv det måste vara och vara såhär liten! UTAN MÅSTEN!


Onsdag var det väl idag va???

Redan kvart över åtta i morse höll jag på att somna. Vi hade lektion dessutom en intressant lektion eftersom vi hade biologi, men jag var så trött så mina ögon orkade inte hållas uppe. Tröttheten blev värre under dagen och dessutom fick jag brinnande huvudvärk som fortfarande sitter i. Känner mig inte särskilt pigg, har åkt på en förkylning förmodligen.

Jag hade ingen aning om vad det var för veckodag. Har trott hela dagen att det var tisdag men det var visst inte rätt fick jag höra!
Jag och min hjärna har inte varit så bra vänner denna dag!

Skolan är inte så super rolig för tillfället heller. Det är mycket roligare och göra en massa andra saker såsom till exempel träna, bara ta det lugnt etc. Men finns den tiden...? Svar: NEJ! Hela tiden finns saker som ska produceras. 
Hoppas man snart finner glädjen igen när det gäller studierna...!

Nu får jag ta och bädda ner mig i min varma säng. Det blir nog bara en halv dag för mig imorgon. 

Godnatt!

                                                                  

RSS 2.0