Jobbet ringde....

Klockan 11 imorse ringde jobbet för att fråga om jag kunde jobba imorgon. Självklart sa jag ja till det. Tre timmar senare ringde de igen och behövde hjälp av mig idag, så jag ryckte in. Mycket kläder hade kommit som skulle hängas upp, prisas, larmas och ångas. Imorgon ska jag fortsätta med det. Det blir att ånga hela dagen. :D Skönt med pengar. De sa till mig att om jag vill jobba nästa vecka så är där saker och göra! Självklart säger man inte nej!:D

Efter jobbet imorgon åker jag direkt till Hanna. Vi ska umgås och senare på kvällen bär det av till Magasinet. På lördag skjutsar mamma ut mig till far och sedan på eftermiddagen skjutsar hon ut Hanna. Far ska nämligen ha 50-års-fest! Hela släkten kommer!:) 

På söndag blir det nog att träffa Mimmi. Får se vad vi hittar på!:D

Nu ska jag packa. Både till imorgon och till på lördag!:D


Härliga dagar!

Igår åkte jag och mamma till Malmö och shoppade. Vi hade inget speciellt som vi behövde mer än att jag skulle hitta ett par löparskor och ett par ballerina. Det var så otroligt mysigt att "lulla" omkring. Vi gick och åt på en indisk restaurang som hade väldigt god mat. När vi varit mitt inne i Malmö åkte vi till Mobilia, där jag fann löparskor och ett par löpartights som normalt sett kostar 400 kronor men som endast kostade 200. Skorna skulle kostat 1500 men kostade bara 850 kronor!:D Vilka fynd!:D

Idag bar det först av till frisören där jag satt i 1,5 timme. Ville göra något annorlunda med min pannlugg, men min frisör fick mig att fundera på att klippa håret kort. Idag vågade jag inte det, men hon klippte min lugg så att jag både kan ha den som pannlugg och på lite andra sätt. Därefter åkte vi vidare till Ystad. Först åt vi räkmacka på Bäckahästen och sedan tittade vi i butikerna. Hittade ett par ballerinaskor. De skulle kostat 600 men de såldes ut för 400 kronor!:D Jag fick ett par ballerina i fjol men de skaver jättemycket, så jag har letat för fullt efter ett par ballerina som är väldigt mjuka. Har ett par väligt slitna men otroligt sköna ballerina. Det känns inte som om jag har skor på mig när jag har de på. Men de ser inte så bra ut längre så jag var i stort behov av ett par nya!:D

Innan vi åkte hem åt vi jättegod glass i en glassbar i Ystad.

Har precis varit ute med sessan och skall gå och lägga mig. Imorgon blir det träning på kvällen. Antingen bodypump eller bodycombat, kommer inte ihåg vilket jag bestämde mig för!:D

Ha en skön morgondag!

GIMP

Någon som har hört talas om något gratis bildredigeringsprogram som heter GIMP? Vad tycker ni isåfall om det?
Har ni några tips på andra bra och gratis bildredigeringsprogram?

Är tacksam för tips!

En promenad på stranden!

Igårkväll gick jag, Hanna, Lisa och ebba från Gislövs Läge in till Systrar och Bönor för att ta en liten fika. På vägen tillbaka gick vi ner om stranden och tog lite bilder. Tänkte att vi skulle lyckas ta några bra bilder. Tyvärr var det lite mörkt, men här kommer några av dem.









Vad tycker ni????:D

Malmö idag och jobb imorgon!

Är helt slut nu efter ett par timmar på Entré i Malmö. De höstkläder som har hunnit komma är inget speciellt. Tråkigt men sant! Köpte inte någonting, mer än lite mat.

Jobbet ringde för en stund sedan och frågade om jag kunde jobba imorgon, självklart så kan Mathilda det! Man vill ju ha pengarna!:D

Nu är jag väldigt trött. Måste nog vila lite.

Vill gärna ut och köra men mamma har nog inte tid. Vi får se när det blir!:D

Ha det så bra!

Jobb hela dagen!

Från klockan 10-18 fick jag tjänat in lite pengar igår. SKÖNT! Städade lite, sedan fick jag stå i butiken för en av ordinarie personal blev sjuk.

Idag skall jag åka in och träna. Kvart i 11 tar jag bussen tror jag. Därefter ska jag gå och höra om ansiktsbehandling, hur de genomför behandligen på det stället. Det kostar bara 200 kronor och 300 för en lyxbehandling!:D
Ska kanske träffa Hanna efter träningen. På kvällen ska jag ut och köra.

Imorgon bär det av till Malmö (Entré) med Hanna, Lisa och Martina.

Ha det så bra!

Full fart igår!

Vi åkte till Ystad vid ett-tiden igår. Tittade lite i affärer och gick på en internationell marknad. Vi köpte kakor där för att ta med till Noys syster. Jag gick och köpte hos en fransman. För 12 helt vanliga franska biscuit fick jag betala 90 kronor!!!! Riktigt dyrt. Skulle egentligen bara ha 10 men han gav mig 12.

Efter det åkte vi till Hörby till Noys syster och åt god nudelsoppa. Som tur var så kryddade de inte min skål med nudelsoppa lika mycket som deras!:D
Vid sju-tiden åkte vi hemåt igen. När vi kom hem gick vi en promenad på stranden. Därefter hann vi sitta i soffan ungefär 20 minuter, sedan ringer grannen att de kommit hem från Tyskland och att Noy kunde hämta sina saker som de köpt där. Det hade även satt på kaffe sa de. När vi kom dit så var det lite mat och frukt.:) Vi var hemma igen vid 12-tiden.

Idag blir det mest att ta det lugnt. Ska testa hårborttagningssandpappret som vi köpte på marknaden.:)

Ha en skön dag!

Sjöbomarknad idag!

Åkte med far och Noy till Sjöbo idag. Köpte ett par vita och ett par svarta leggins. Köpte och köpte, rättare sagt så betalade far och Noy prutade. Vi fick två leggins för 100 kronor istället för ett par för 60. Hittade även något nytt för hårborttagning som inte kommit ut i affärerna än. Det är som ett jättefint sandpapper som man tar på benen eller andra ställen där man vill ta bort hår. De kostade 300 istället för 500 kronor. Man kan använda det när som helst även om man bara har jättelite stubb. Håren som växer ut igen är mjuka. Noy ville också ha så då prutade hon igen.:) eller istället för lägre pris så fick vi vars ett paket med extra sandpapper. Ett sådant paket sålde de egentligen för 100 kronor men kostar via nätet 150 kronor. Så vi fick två "startpaket" (de som egentligen kostar 500 kronor styck) och två paket med extra sandpapper för endast 600 kronor. I startpaketet fanns både en stor och en liten dyna att fästa sandpappret på och även extra sandpapper.

Hittade en fin tröja, Noy prutade på den också. Den kostade egentligen 180 men så sa hon att hon kunde köpa om vi fick två för 150 kronor styck så alltså skulle vi betala 300 kronor. Säljaren gick med på det men jag var inte jätteintresserad av tröjan så vi köpte ingen!

Nu ska vi äta, och sedan äta frukt och chips som vi också köpte där!

Ha en skön kväll!

Grillning på schemat idag!

Ikväll väntas grillning med ett gäng tjejer. Hanna och jag ska snart göra oss i ordning för att åka iväg och köpa allt som behövs.

Fotbollen gick inte så bra igår. Tyvärr! Men men, bättre lycka nästa gång.

Vi har ätit mycket kakor och godis dessa dagar, mycket gott! Än är det inte över. Idag blir också en sådan dag!:D

Ha en skön dag i värmen!

Hem ljuva hem!:)

Kom hem igår efter vår lilla Skånerunda!:) Jag och Hanna var och campade i Simrishamn. På fredagen så bar det av med buss till Kristianstad för att shoppa lite! Vi hade inte jättetur med vädret eftersom vi hade tänkt att bättra på brännan, istället blev det att gå i affärer. Men det var också trevligt. Vi åt ute på fredagskväll på en jättefin restaurang och likaså fikade vi på väldigt mysiga fik. På söndagen inträffade något som lyfte hela våran lilla tripp. På morgonen när vi stod inne vid duscharna så stod jag och skulle fixa håret med mera, då ser jag en tjej komma in med kryckor. Hon var ganska lång och smal. Jag studerade henne lite diskret för att se var hon var skadad men såg inget direkt. Däremot så såg jag att hon hade en otroligt snygg kropp. Långa, smala och muskulösa ben. Hennes överkropp var dundersnygg, breda axlar och otroligt muskulös rygg och armar. Sedan ser jag hennes frisyr och tänkte: "OJ, vad hon är lik Carolina Klüft". Efter några få sekunder slår det mig "DET ÄR JU CAROLINA!!!!!!!":D Carolina är så otroligt snygg så nu har jag bestämt att den kroppen ska jag också ha en dag!:D

Lite häftigt är det faktiskt att ha varit på samma camping som hon i lilla Simrishamn!:) Vi såg hur besviken hon var och ledsen. Hon hade ont!

Igårkväll blev det lite kalas här hemma för Stefan fyllde år. Hanna sov över och nu ska vi nog snart bege oss till stranden här i Gislövs Läge. Ikväll blir det fotboll. TFF spelar här hemma. Är det fler som ska dit?:)

Nu blir det en dusch för min del. Hanna har redan börjat göra sig snygg. Nu får väl jag försöka!:D


                                    
                                                           Bild hämtad från google: sökord Carolina Klüft.


Packat och klart!:D

Nu är allt nerpackat! Jag fick plats!:D:D hihi!:P Det ser ut som om jag ska vara iväg i två veckor men det är bara i tre dagar!:D Men men, bättre att ha med sig för mycket än för lite!:D Nu kan jag välja och vraka!:)

Dags att fixa mig nu sedan sova. Ska upp klockan sex imorgonbitti så jag hinner lägga ner det sista och kolla så att jag inte missat något!:)

GODNATT!

Utslag igen!

Har fått utslag uppe på axlar och skulderblad. Det är percis som när man bränner sig på nässlor, så vit-flammigt är det och det är som små upphöjningar. Kittlas gör det också så att jag håller på att bli tokig! Det kan vara gräs jag reagerar på nu när kroppen är nerkörd och i och med att det dessutom är sol så blir det nog inte bättre! Jag stog/satt på huk på en gräsmatta idag med torrt gräs. En ny Welshterrier har nämligen kommit hit till Gislöv. Det är samma ras som Princess. En ganska liten ras här i Sverige, endast ett trettiotal valpar per år tror jag att det är. Idag träffade jag Frans (som han heter) för första gången och vi pratade med de just på en gräsmatta. Förra gången jag fick dessa utslag satt vi ute och åt (dock inte nere på marken) men vi satt i en trädgård där bordet var placerat på gräsmattan! :)

Bussen till Simrishamn går klockan 08:10 imorgonbitti. Kommer hem igen på söndagseftermiddag. Far hämtar oss då han har vägarna förbi, så sparar vi de pengarna och konstigheter med buss!:D

Ska packa klart ikväll. Mamma är snäll och hjälper mig. Det får ju inte plats i väskan!!!:D

Ha en skön kväll och helg!:D

Dags för 6 timmars sömn!

Måste nog gå och lägga mig nu. Har packat lite ikväll (för mycket har jag fått med mig som vanligt, kommer inte få plats med allt). Har precis sett lite på Jacksons show. Ska upp klockan sju för att cykla in till gymmet, ca 6,5-7 km, tränar gör jag när jag kommer fram sen ska jag hem igen!:P När jag väl cyklar kör jag som en dåre kors och tvärs. Det tar ungefär 20-25 minuter, det är kanske inte så lite om man jämför med tävlingscyklister, men för vanlig "stadscykling" så går det ganska fort!:) hihi!:P Jag har inte tålamod att cykla långsamt, så är det bara!:D Hamnar jag bakom sniglar får jag panik, så oavsett om det egentligen finns plats eller inte så måste jag tränga mig förbi!:D


GODNATT!!!!

Simrishamn nästa!

På torsdag åker jag och Hanna iväg till Simrishamn. Vi ska bo i en husvagn där, (fråga mig inte hur det ska gå till, jag är inte någon "campingmänniska" direkt)!:D På fredag så bär det av till Åhus, där ska vara väldigt fint!:) Dessutom blir det en massa sol och bad i några dagar och lite "turistvandring" i Simrishamn! Kommer hem igen på söndag!:)

Ikväll blir det att packa, som vanligt när jag är igång och ska packa så blir det minst halva garderoben!:D

Är det någon som vet något roligt som händer i Simrishamn/ Åhus under dessa dagar?:)

RSS 2.0