Det blev som jag befarade!

Calle gick till final, VILKEN SKRÄLL! Visst, han är duktig, har bra röst och har utvecklats men han är INGEN världsartist som Erik, Tove och även Reza. Tycker verkligen synd om Tove, hon har gjort roliga framträdanden varje gång, men Calle...nä, inga roliga uppträdanden alls! Okej, vi alla vet att Tove kommer bli en väldigt stor artist, men tänk ändå om det varit du själv som snubblade på målsnöret, så otroligt nära att få stå och sjunga inför ett fullsatt Globen! HERREGUD, VILKEN UPPLEVELSE!!!!:D

Funderar på att inte se finalen, kommer bli så tråkigt. Visst hoppas jag på att Erik vinner, men även denna gång befarar jag att Calle får flest röster och tar hem hela "skiten"!!!!! Han får ju alla Mariettes fans röster och hon har ju varit en etablerad artist i över 12 år, har ett skivbolag bakom sig och släppte ett album 2008!

Nä, ska fortsätta nu med franska, har ett "prov" på tisdag. Har redan tittat lite på nationella i matte C. Det är inte förrän på fredag vi skriver det, men bäst att börja i tid, har en hel del att göra denna veckan!:D Tyvärr missar vi luciafirandet, men men så kan det vara!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0