Något att öppna ögonen för!:D

Jag skulle vilja slå ett slag för hemsidan iform.se. Den handlar om kost, träning och hälsa överlag. Är du intresserad av att springa? då kan du mäta ut på en karta var du sprungit och så räknar den ut hur lång rundan är. Den kan du då spara så att andra också kan få tillgång till din runda. Har du funderat på att ge dig ut och springa men kanske inte riktigt vet hur du ska få igång din löpning och få upp konditionen? Då finns det schema för hur du kan lägga upp din träning från vecka 1 till vecka 12, då du kan springa kanske fem km på mindre än en halvtimme.

Lite musik under löpningen kan inte heller skada. På iform.se finns olika prenumerationserbjudanden, just nu får du två tidningar och får välja mellan bl a en Mp3-spelare som ändrar tempo på låt efter den takt du springer, eller tempo på låt så att du kan bli lite sporrad. Andra funktioner som den har det är att den mäter hur långt/tid du springer och antal kalorier du förbränner. Dessa resultat kan du sedan lägga in i datorn då grafer m.m kan ritas upp.:)

Beställer du idag så får du även en DVD med 48 övningar för kroppen och en handledarbok. Du förbinder dig bara på att köpa den tredje tidningen sedan kan man avbeställa prenumerationen. Gå in på deras hemsida http://www.iform.se/ och läs hur billigt det är!:D

(P.S istället för Mp3-spelare kan du välja en pulsklocka eller ett träningssätt. D.S)


                                      

Kommentarer
Postat av: mimmi

sv: ja det kan vi snacka om på fredag,, palla sånt :P



alltså den hemsidan är sjukt bra! man kan hitta allt, och det var ju skiit coolt! :D riktigt bra hemsida, läser jätte mycket från den :) man lär ser helt mycket!



kram kram, ses imorgon ;)

2009-05-07 @ 17:05:04
URL: http://mimmismriko.blogg.se/
Postat av: mimmi

sv: tänkte medst om föreningen fortfarande finns, att ni kan börja träna igen ;) men blir man många om att starta en förening så kan det ligger ett ganska stort intresse i det, det ta vi då ;)



ha en mysig helg hos pappa nu :) puss puss

2009-05-09 @ 12:57:14
URL: http://mimmismriko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0